top of page

WORKSHOPS

Ben je opzoek naar een bijzondere workshop voor jouw team waarin een nieuwe blik op jezelf en of je team werpen centraal staat? Dan ben je hier aan het goede adres.

 

Ik bied workshops aan die per keer gepersonaliseerd worden aan de hand van de vraag die er ligt. Wil je met je team werken aan teambuilding of men laten ontdekken wie ze zijn binnen het team of je team meer uit hun comfortzone trekken? Dit kan allemaal.

 

Samen wordt er eerst via een gesprek gebrainstormd over de behoeften en vraag om vervolgens een persoonlijk programma toegestuurd te krijgen.

 

Voorbeelden van vragen:

- Workshop aan medewerkers van psychologen praktijk met de vraag: Wie ben ik als psycholoog?

- Workshop aan docenten van de Radboud Universiteit: Wat vind jij belangrijk aan docentschap en hoe draag je dit uit?

Wie ben ik?

Ik ben Katrien Meulders en sinds 2015 ben ik werkzaam als dramatherapeut. In de workshops pas ik dan ook toneelelementen toe om met humor samen te werken aan het verkrijgen van nieuwe inzichten. 

 

Door mijn ruime ervaring met werken met groepen, ben ik goed in het ieder in zijn kracht zetten op zijn eigen manier. Daarbij durf ik out of the box te denken. Ik ben enthousiast, nieuwsgierig, leergierig en een enorme doorzetter. Ik weet dan ook snel mensen te enthousiasmeren en probeer op een veilige, maar passievolle en luchtige manier mensen uit te dagen.

Vragen en of interesse? 

Voelt u zich vrij om telefonisch of per mail contact op te nemen om een vrijblijvend gesprek te voeren over de wensen en mogelijkheden. U krijgt daarna per mail een offerte.

Mail: k.j.h.meulders@gmail.com

Tel: +31619236001

bottom of page