top of page

Over Katrien 

unnamed.png

Mijn naam is Katrien Meulders en sinds 2015 ben ik werkzaam als (freelance) dramatherapeut. Ook bied ik ik workshops aan. Ik heb ruime ervaring binnen de specialistisch GGZ en basis GGZ. Daarnaast ben ik in 2021 afgestudeerd als Master vaktherapeut.

 

Mijn visie is om met een open en nieuwsgierige blik te blijven kijken. Om samen toe te werken naar alternatieve gedragingen of nieuwe inzichten in oude patronen. Thema’s waar ik vaak mee werk zijn een positief zelfbeeld, weer leren communiceren en het leren herkennen en uiten van gevoelens. Men beschrijft mij vaak als iemand die enthousiast en betrokken is, en samen met de ander kijkt naar nieuwe mogelijkheden.

 

Op dit moment werk ik als freelancer bij verschillende partijen waar ik individuele- en groeps-dramatherapie aanbied. In de dramatherapeutische werkwijze werk ik vaak ook vanuit de schematherapie of ACT.

Ook in de workshops komen elementen van de dramatherapie terug. Denk hierbij aan rollenspellen of inzicht verkrijgen in eigen handelen en denken. 

unnamed.png
image.png
20150618 NFG met tekst.jpg
RBCZ-logo_RGB_payoff.jpg
bottom of page